MCFC_PRINT_10_printad-BM-OL_print_opt2 copy

REBUT PELUANG UNTUK MEMENANGI PERCUTIAN KE MANCHESTER! PEMENANG DARI BULAN JULAI 2016 AKAN DIUMUMKAN PADA BULAN OGOS 2016

Jenama Produk Penjagaan Lelaki “Dashing” yang terkenal dan dipercayai Malaysia dengan bangganya mengumumkan musim ke-3 peraduan Dashing. Lanjutan dari kejayaan pusingan 1 & 2, Musim 3 adalah lebih besar dan lebih hebat dari yang sebelumnya. Dashing akan memilih 6 pemenang bertuah untuk merasai pengalaman arena bola sepak seperti VIP di Manchester.

 

Dashing sekali lagi menawarkan ganjaran kepada peminat bola sepak Malaysia dengan memberikan pengalaman VIP di Manchester. Satu SMS ringkas dengan pembelian sebarang produk Dashing atau Elite membuka peluang anda untuk memenangi pakej pelancongan 4 hari 3 malam di Manchester, UK dengan tiket penerbangan pergi-balik serta penginapan percuma. Pemenang akan menonton perlawanan di antara Manchester City dengan Liverpool di tempat duduk VIP, malah mungkin bertemu pemain pasukan pertama, melawat ke Muzium Bola Sepak dan menjelajahi bandar tersebut. Ini pastinya merupakan pengalaman yang tidak ternilai dan mimpi yang menjadi kenyataan bagi para peminat bola sepak.

 

Peraduan ini bermula Julai ini dan akan berterusan hingga Disember tahun ini. Ini merupakan kempen selama 6 bulan dan pengumuman pemenang akan dilakukan pada setiap hujung bulan. Ini bermakna setiap peserta mempunyai 6 peluang untuk menang dengan mengambil bahagian setiap bulan dari bulan Julai hingga Disember 2016. Adakah anda boleh harapkan sesuatu yang lebih hebat daripada ini? Kesemua 6 pemenang akan menikmati percutian 4 hari / 3 malam ke UK untuk merasai sendiri pengalaman hebat bola sepak pada bulan Mac 2017.

 

“Ini adalah peraduan SMS dan Menang. Menangi peluang eksklusif ini dengan beberapa langkah mudah. Pengguna boleh mengambil bahagian dalam pertandingan ini dengan pembelian mana­mana produk Dashing atau Elite di mana­mana kedai yang mengambil bahagian di Malaysia dan hanya dengan menghantar SMS sahaja yang diperlukan untuk menyertai peraduan ini. Untuk menggalakkan penyertaan dan merealisasikan impian semua peminat bola sepak Malaysia, tiada had bagi jumlah pembelian atau kuantiti barangan yang perlu dibeli untuk penyertaan. Walaupun hanya dengan pembelian satu produk Dashing (harga bermula dari RM 5.10) atau Elite (harga bermula dari RM 3.50), anda layak untuk menyertai peraduan ini.

 

Peraduan ini bermula Julai ini dan akan berterusan hingga Disember tahun ini. Ini merupakan kempen selama 6 bulan dan pengumunan pemenang akan dibuat dalam 2 fasa. Fasa pertama akan berlangsung dari 1 Julai hingga 30 September 2015. Pemilihan bagi 5 pemenang pusingan pertama akan dibuat awal Oktober. Fasa kedua pula akan berlangsung dari 1 Oktober hingga 31 Disember 2015 dan 6 pemenang akan diumumkan pada awal Januari. Kesemua 11 pemenang akan menikmati percutian 6 hari 5 malam ke UK untuk merasai sendiri pengalaman hebat bola sepak pada Februari 2016.

 

Ini adalah peraduan SMS dan Menang. Menangi peluang eksklusif ini dengan beberapa langkah mudah. Pengguna boleh mengambil bahagian dalam pertandingan ini dengan pembelian mana­mana produk Dashing atau Elite di mana­mana kedai yang mengambil bahagian di Malaysia dan hanya dengan menghantar SMS sahaja yang diperlukan untuk menyertai peraduan ini. Untuk menggalakkan penyertaan dan merealisasikan impian semua peminat bola sepak Malaysia, tiada had bagi jumlah pembelian atau kuantiti barangan yang perlu dibeli untuk penyertaan. Walaupun hanya dengan pembelian satu produk Dashing (Harga bermula dari RM5.1) atau Elite (Harga bermula dari RM 3.5) anda layak untuk menyertai peraduan ini.

 

Untuk menyertai peraduan, pengguna perlu menaip (DASHING)(12 digit No. KP)(nama) dan hantar ke 36266 (Contoh: DASHING 890808145577 Mohd Daniel). Satu resit layak hanya untuk satu penyertaan dan satu penyertaan SMS. Satu resit adalah hanya untuk satu penyertaan dan satu SMS sahaja. Lebih banyak pembelian dengan lebih banyak resit melayakkan anda untuk menghantar lebih banyak SMS penyertaan. Jadi, dengan lebih banyak pembelian, anda akan lebih hampir dengan pertandingan EPL kegemaran anda. Sila pastikan resit asal disimpan sehingga tamat pengumuman pemenang. Tempoh Peraduan: 1 Julai 2016 – 31 Disember 2016. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.facebook.com/Dashing.MY atau www.dashing.com.my atau hubungi talian bantuan 03-80238311.

 

Jadi apa yang anda tunggu lagi? Inilah masanya untuk anda meraikan minat anda terhadap bola sepak dan serlahkan bintang bola sepak Manchester City dalam diri anda dengan Dashing, peneraju jenama wangian lelaki di Malaysia.